Let op 2017 is het laatste jaar dat men kan rijden op het politie instructie circuit. Het sluit in September 2017 ivm uitbreiding vliegveld.

 

Circuit trainingen op Lelystad:

Wij zijn er op 7 april, 5 mei, 11 juni, 2 en 12 juli, 5 en 19 augustus. Voor meer info kunt u kijken onder Trainingsoverzicht in het hoofdmenu. Daar kunt u ook inschrijven.

Deze training vindt plaats het CHM (Centrum voor Handhaving en Mobiliteit van de politieacademie aan de Eendenweg 12 in Lelystad) in de volksmond het Politiecircuit of PVI.

 
Schrijf je nu in via het inschrijfformulier of stuur een e-mail naar Jaap op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, geboortedatum  adres, postcode, woonplaats, motorervaring en op welke motor je gaat deelnemen.
 

RRT (Regionale RijvaardigheidsTraining):

  • op elke dag van week,
  • op aanvraag.

Circuit trainingen in samenwerking met Racecracks http://www.racecracks.nl/ te vinden op Assen, Zandvoort, Lelystad CHM en Midland.

Bergtrainingen in samenwerking met Moto-Sportivo www.moto-sportivo.nl laat ons weten als u een bergtraining wilt volgen en we maken samen een planning.