WELKOM OP DE WEBSITE VAN VERKEERSSCHOOL VAN LEEUWEN, SPECIALIST IN VOORTGEZETTE RIJOPLEIDINGEN (VR), REGIONALE RIJVAARDIGHEIDS TRAININGEN (RRT) EN CIRCUITTRAININGEN.

 

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van professionaliteit en kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van gekwalificeerde en gediplomeerde instructeurs, waardoor wij als geen ander de gevaren kennen die het hedendaagse verkeer met zich meebrengt. Nog belangrijker, wij kunnen aangeven hoe u als motorrijd(st)er deze risico's kunt beperken.

Aan het einde van een cursusdag bent u moe maar voldaan en heeft u veel tips meegekregen, waardoor u zich veiliger in het verkeer of op het circuit kunt begeven. Tevens kunt u aan het einde van de cursus een cd bestellen met videobeelden van die dag, zodat u alles nog eens in alle rust kunt bekijken. Daarnaast kunnen wij u een op maat gemaakt pakket bieden als het gaat om herinstappers (auto), heropstappers (motor), leren omgaan met angsten, een trauma of de gevolgen van een ongeval. De zon mag u zelf meenemen. We zien u graag op één van onze cursusdagen.  Met vriendelijke motorgroet, Jaap van Leeuwen Eigenaar en instructeur.